Velkommen til fotogalleriet

EN DEPPEBLOGG

Galleri & Poesi er for deg med hang til melankoli. Etter min mening er litt depping sterkt undervurdert.
Denne nettsida kommer etter hvert til å bestå av bilder og småtekster på rim. Hvorfor rim? Jo, livet leves best når det har en viss rytme og til slutt ender opp i et forløsende rim.

Du må gjerne dele med deg. Det er bare kjekt.

Du trenger ikke spørre om lov til å bruke tekstene i private sammenhenger, sånt er bare stas. Vil du bruke tekster og bilder i mer proffe sammenhenger, så er det bare å ta kontakt.

epost: klippenberg@dabb.no
mobil: 915 46 777

Underet i nabolaget

Dette bildet viser to sider av samme sak. Det er den gamle avholdslosjen i Egersund. Nå har mandsangerne overtatt lokalet. I seg selv en historisk ironi. Kortsiden er restaurert. Den er som du ser svært vakker. Langsiden ble pusset opp på 1960-tallet. Avholdsfolkene kan ikke ha vært edru da de gjorde arbeidet. Styggere skal du lete lenge etter. På mange måter avspeiler huset utviklingen til Egersund de siste 100 år. Da det ble bygget, var avholdsbevegelsen en stolt og mektig bevegelse som bygget seg et vakkert hus. Så gikk det nedoverbakke til det knapt var gjenlevende igjen til å stå som eiere av bygget. Samtidig ble bygget kjipere og kjipere på alle måter.
Nå har mandsangerne overtatt. De stolte og flotte mandsangerne okka. Og huset holder på å vende tilbake til gammel storhet. Gudd jeg gleder meg til det står ferdig. Sånt er kjent å ha i nabolaget.